Mulder Europe is onderscheidend door haar 24-uursservice

''Voor de juiste service moet je Mulder bellen''

"Als het gaat om een snelle en optimale service voor betonmixers, moet je Mulder Europe bellen". Het zou een aardige reclameslogan kunnen zijn. Maar nog beter: Het zijn de mensen in de beton- en bouwindustrie die deze uitspraak doen. Vanaf het begin heeft Mulder Europe al haar pijlen gericht op het verlenen van een optimale service. Men staat 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar om optimale service aan betonmixers te verlenen. Niet alleen de betonmixers die door Mulder Europe in de markt zijn gezet maar ook de mixers van anderen. Met als resultaat dat de Dordtse producent van betonmixers veel respect en waardering heeft afgedwongen in de markt.

Planning en ondersteuning

Wijnand van Aalst: "We hebben de servicedrempel aanzienlijk verlaagd. Klanten krijgen de beschikking over gratis softwareprogrammatuur, om op efficiënte en eenvoudige wijze het onderhoud van hun mixers te plannen. Wij helpen hen daarbij door de coördinatie en logistieke afhandeling van het onderhoud volledig uit handen te nemen. Ook bieden we extra ondersteuning, door in veel gevallen op 'stille' uren of op de zaterdagen en vrije dagen het onderhoud uit te voeren, waardoor ze nauwelijks stagnatie hebben. Zij kunnen hun volledige aandacht richten op de dienstverlening en wij zorgen voor een efficiënt en adequaat onderhoud van het wagenpark. Op die manier ontstaat een gestroomlijnde samenwerking."

Innovatie

Waar Mulder Europe altijd bekend stond om haar innovatie gerichte onderneming en haar constante voorsprong bij nieuwe ontwikkelingen, hebben ze diezelfde voorsprong nu op het gebied van serviceverlening. Daarbij weten ze zich gesteund door de vakkennis van het personeel, dat vaak meer dan 20 of 30 jaar in dienst is en de kneepjes van het vak diep in de genen heeft. Van der Wel: "In de economisch moeilijke jaren hebben we de juiste vakmensen kunnen behouden. Dat werkt nu in ons voordeel, want die mensen vormen nu onze toegevoegde waarde. Hun vakmanschap en creativiteit staat er voor garant dat we elke betonmixer, van welk merk of leverancier ook service en onderhoud verlenen. We beschikken over adaptiestukken en onderdelen voor alle mixers. Tevens hebben we de kennis en de creativiteit in huis om elke probleem op te lossen. Altijd in dienst van de klant."

Mulder Europe hecht nog altijd veel waarde aan innovatie. In het eigen research en development centre in Dordrecht is de Mulder EcoDrive ontwikkeld. De Mulder EcoDrive is 's werelds eerste elektrische betonmixer. Een duurzame innovatie vast gelegd met een patent.